În decursul a două zile, 4 aprilie – 5 aprilie, în incinta liceului, a avut loc „Ziua ușilor deschise”. La acest eveniment au participat copiii de la grădinițele Nr. 35 și Nr. 96, care au venit să vadă liceul. Învățătoarele claselor primare au propus ca fiecare clasă să prezinte un număr atractiv pentru preșcolari.

Sub conducerea dascălilor, elevii au organizat concertul pentru pici. Spectacolul a durat aproximativ 30 minute, deoarece atenția preșcolarilor era concentrată asupra profesorilor și asupra sălilor în care vor studia anul viitor. La finele concertului, copiii au primit o surpriză dulce din parte viitorilor colegi de școală. Cei de la grădiniță au rămas plăcut impresionați de ospitalitatea profesorilor, dar și a elevilor.

Scopul acestui eveniment a fost promovarea liceului și de a prezenta părinților o instituție de învățămînt de succes în care învățătorii le pot oferi elevilor succese remarcabile la învățătură.

Concertul a decurs cu succes, iar copii au ieșit plăcut surprinși de aspectul claselor și a liceului. Educatorii au avut aceleași impresii, fiind bucuroși de primirea călduroasă. Mulți dintre părinți și-au recunoscut primele învățătoare, simțidu-se mîndri că au învățat aici și că picii lor au posibilitatea de a acumula primele cunoștințe îndrumați de aceiași dascăli. De asemenea ei au confirmat că micuții lor vor fi viitorii elevi a IPTL ”Tudor Vladimirescu”.